WEBBREDAKTÖR

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa handelssajt?

 

  • Webbredaktör med erfarenhet av media
  • Bygge av Sveriges nya handelssajt
  • Heltid from 1 mars
  • Central och operativ roll
  • Du jobbar i team med våra 2 webbredaktörer
  • Du bör ha goda kunskaper i Drupal, webbanalys digital formgivning 

Nu söker vi en webbredaktör med lång erfarenhet av media då vi på Hakon Media ska satsa på och förnya våra två kända varumärken Market och Icanyheter.

Tjänsten är på heltid from 1 mars med start snarast möjligt och året ut. Våra lokaler ligger i Solna Business Park. Arbetsuppgifterna är väldigt varierade och handlar om allt från att rent praktiskt bygga och utveckla sajter, utbilda och utveckla medarbetarna inom området och vara en stark drivkraft för våra digitala projekt.

Du jobbar i ett team med våra två webbredaktörer och vår externa webbyrå. Du har en central och operativ roll inom bolaget då de flesta medarbetare är involverade i projekten och den digitala produktionen och samtidigt är i behov av ytterligare utbildning. En stor del av din roll blir alltså att utbilda och utveckla övriga medarbetare inom framför allt digital publicering.

Du säkerställer att det vi utvecklar och bygger är användarvänligt och samtidigt driver affärerna.

På Hakon Media är vi vana vid att jobba effektivt och i ett högt tempo, därför är det ett krav att du som webbredaktör jobbar framåtlutat och med stort driv och synligt engagemang.

Rollen innebär också viss arbetsledning, framför allt för webbredaktörerna. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Drupal. Det är meriterande om du har kunskaper i HTML5, Java-script och CSS samt om webbanalys och testning, digital formgivning och sociala medier.

Dessutom bör du ha goda kunskaper i InDesign, Photoshop, filmredigering- och ljudredigering, infographic och nyhetsbrevstjänster. Utöver detta är det meriterande om du är god omvärldsbevakare av teknisk utveckling och digitala kanaler samt har erfarenhet av Native-publicering och analysverktyget Tableau.

För frågor om tjänsten kontakta
Andreas Fransholm, produktionschef på 0730-939089
andreas.fransholm@hakonmedia.se

Marit Nordkvist, vd 0730-939093
marit.nordkvist@hakonmedia.se

Skicka ansökan med CV på mejl till rekrytering@hakonmedia.se

Hakon Media är ett informationstjänsteföretag om och för retail. Vår verksamhet kretsar framför allt kring Market och Icanyheter, två affärstidningar som riktar sig till beslutsfattarna inom svensk detaljhandel. Förutom tidningsutgivningen har vi även en sajt, flertalet nyhetsbrev och event. Dessutom producerar vi rapporter och böcker. Hakon Media är ett helägt dotterbolag till Icahandlarnas Förbund.