Hakon Media – experter på handel

 

HAKON MEDIA CONTENT – EN UNIK INNEHÅLLSBYRÅ

Vi på Hakon Media content har sysslat med content marketing sedan 2016. Till oss kan ni vända er om ni behöver expertishjälp om hur ni ska nå ut till er målgrupp på absolut bästa sätt! Oavsett om det handlar om strategi, planering, produktion eller marknadsföring skapar vi ett kreativt redaktionellt innehåll tillsammans med er! Text, bild, ljud, formgivning eller film spelar ingen roll.

Här huserar redaktörer, skribenter, formgivare, fotografer och filmklippare. Alla med en gedigen kunskap kring handel.

Välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att möta dina behov.

PRINT

Innehåll, tryck, planering

– Magasin
– Advertorial
– Rapporter
– Årsredovisning

RÖRLIGT INNEHÅLL

Film, klipp, redigering

– Butiksfilm
– Mässfilm

DIGITALT

Innehåll för desktop & mobil

– Webb & app
– Sociala medier
– Nyhetsbrev

LJUD

Inspelning, klipp, redigering

– Podcast

FÖRELÄSARE

 

– Seminarium
– Föredrag i styrelser
– Mässor & event

CASE:

Marknadsledande linsföretaget Coopervision ville bredda och fördjupa optikernas syn på detaljhandeln för att bättre anpassa sig till framtiden. Resultatet – tryckta bilagor, nyhetsbrev och säljmaterial fulla med insikter om handeln.

Är du bäst i klassen på hållbarhet, men har svårt att förmedla värdet av det? Då kan de köpta annonsbilagorna vara din väg till framgång. Med en bred publiceringsplattform träffar budskapet oftast rakt in i målgruppen.

Har du ett behov av att få hjälp med grafiskt material i olika kanaler? Vi har hjälpt fastighetsbolaget Urbano med grafiskt material för webb, skyltar, vepor, office-mallar mm.

Sugen att trendspana i andra länder? När Ica-handlarnas Förbund skulle se de senaste trenderna i London stod vi för reseguide och lämpliga butiker att besöka.

En vanlig annons är inte alltid rätt väg för att nå ut med ditt budskap. I native-artiklar kan du berätta historien bakom, eller fördelarna med din produkt eller ditt företag. Finessen är att vi producerar innehållet.

En bild säger ofta mer än tusen ord. Men ibland är det enklare att förklara muntligt. I en native-podcast får du vara med och prata och förmedla ditt budskap. Du väljer ämnet som passar ditt ändamål medan vi står för produktionen.

KONTAKT

Vi ser fram emot att träffas!

Lars Welin

Kommersiell redaktör

Mobil: 073-093 90 44
lars.welin@hakonmedia.se

Mikael Sydner

Kommersiell redaktör

Mobil: 070-569 45 05
mikael.sydner@hakonmedia.se